Homepage »
Acupunctuur »
PNI - Psycho-Neuro-Immunologie »
Voedingsadviezen »
Orthomoleculaire Geneeskunde »
LIFE Bioresonatie »
Bach Bloesems »
Emotional Freedom Technique »
Basic Emotional
Structuring Test
»
Familieopstellingen »
Wie ben ik »
Werkwijze »
Adresinfomatie »

LIFE Bioresonatie

LIFE is de afkorting van Living Information Forms Energy. Het is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van niet-reguliere geneeskunde en maakt gebruik van biofeedback.

Biofeedback is een ontwikkeling vanuit Bioresonantie.
Het principe van Bioresonantie is trilling of frequentie. Iedere substantie onderscheidt zich door zijn individuele elektrische eigenschappen oftewel zijn eigen frequentie of trilling. Ook mensen zijn in trilling en ieder mens heeft zijn eigen frequentie. Een ieder van ons beschikt over de zintuiglijke vermogens om de frequentie van anderen te voelen. Iemand die diep verdriet heeft, zendt een verdrietfrequentie uit en iemand die altijd vrolijk is en het van leven geniet, zendt de daarbijbehorende frequentie uit. Iemand die van anderen houdt zendt een frequentie van liefde uit maar iemand die kwaadaardig handelt genereert een donkere en kwaadaardige frequentie. Dit principe geldt ook voor objecten en gebouwen, kleuren, homeopathische middelen, acupunctuurpunten, virussen bacteriën, chemische stoffen. Met het LIFE systeem kan men al deze frequenties meten en eventuele pathologische of disharmonische frequenties, die een ziekte veroorzaken, harmoniseren of uitdoven en bijvoorbeeld tekorten aan bepaalde stoffen opsporen.

Hoe wordt gemeten?
De patiënt wordt door middel van 4 smalle koolstofbandjes aan beide enkels en polsen en een bredere band om het hoofd met het LIFE systeem verbonden. De bandjes zijn via 12 elektrodes verbonden met een computer waarin 6500 frequenties zijn opgeslagen. Hierna wordt een test uitgevoerd waarin al deze frequenties via de bandjes worden aangeboden, de software registreert hoe het lichaam reageert op elk van de deze frequenties. De test duurt 6 minuten. De uitslag wordt daarna automatisch in de computer gerangschikt naar belangrijkheid. Door deze meting zie je snel hoe de gezondheidstoestand van de patiënt ervoor staat en wat op dat moment eventuele verstoringen zijn. Het bijzondere van het LIFE systeem is dat het in staat is om het hoofdprobleem direct te herkennen.

 
LIFE System Index

Ontdekking van de kennis over Bioresonantie was al in 1930:
Mr. Royal Rife, onderzoeker in de V.S., ontdekte rond 1930 het principe van bioresonantie. Hij nodigde alle vooraanstaande artsen en onderzoekers uit voor een demonstratie van zijn uitvinding en een banket. Tijdens dit banket toastte men op ‘het einde van alle ziektes’. Niet lang daarna had geen enkele arts of onderzoeker ooit van Rife gehoord, terwijl er foto’s waren gemaakt van het banket. Waarschijnlijk omdat zijn uitvinding in strijd was met het economisch belang van de farmaceutische industrie.
Mr. Rife werd daarop voor gek verklaard, de arme man is vele jaren later arm en verslagen gestorven.
Zijn uitvinding werd verder uitgewerkt door bij NASA in de ruimtevaarttechnologie. Hier ontwikkelde men de systemen zoals die heden ten dage worden gebruikt.

   Beter Natuurlijk Gerda Boek Poederooienstraat 21 1106 CE Amsterdam 020-6974750 g.h.boek@chello.nl