Homepage »
Acupunctuur »
PNI - Psycho-Neuro-Immunologie »
Voedingsadviezen »
Orthomoleculaire Geneeskunde »
LIFE Bioresonatie »
Bach Bloesems »
Emotional Freedom Technique »
Basic Emotional
Structuring Test
»
Familieopstellingen »
Wie ben ik »
Werkwijze »
Adresinfomatie »
VOEDINGSADVIEZEN

Hippocrates zei  2500 jaar geleden al……..

”Laat uw voeding uw geneesmiddel zijn en uw geneesmiddel uw voeding.” 

Voeding zou eigenlijk basisgeneeskunde moeten zijn.
Als voeding juist wordt gekozen zijn andere behandelmethodes op den duur veel minder of helemaal niet meer nodig.
Tweederde van alle sterfgevallen in onze samenleving worden direct veroorzaakt door slechte voeding en slechte manieren van eten. Wat men nodig heeft is niet alleen voeding van hoge kwaliteit en een goed basisdieet maar ook de kennis welke voeding het beste is om je persoonlijke klachten aan te pakken om maximale vitaliteit te krijgen.
Bovendien leiden een slechte spijsvertering en verkeerde voeding vaak tot tekorten aan essentiële nutriënten zoals vitamines en mineralen. Dit tekort zal mede een van de oorzaken zijn van klachten zoals stress, vermoeidheid, verminderde afweer, slapeloosheid, emotionele verstoringen zoals depressie, rusteloosheid en piekeren en chronische klachten zoals reumatoïde artritis en het chronische vermoeidheidssyndroom.

De voedingsadviezen die ik geef zijn vanuit de empirische kennis die er is in de Natuurgeneeskunde, het energetische en mystieke van de Chinese Geneeskunde en Oosterse geneeswijzen gecombineerd met de wetenschappelijke onderbouwing vanuit de Orthomoleculaire Psycho-Neuro-Immunologie.

 

   Beter Natuurlijk Gerda Boek Poederooienstraat 21 1106 CE Amsterdam 020-6974750 g.h.boek@chello.nl